Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Bestill varer innen 15.12 så får du det garantert før jul | Fri frakt over 800 kr | Standard frakt 79 kr | 14 dagers angrerett Bestill varer innen 15.12 så får du det garantert før jul | Fri frakt over 800 kr | Standard frakt 79 kr | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

Kristine Bjaadal og Immer

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Kristine Bjaadal fokuserer på hvordan hun gjennom sin formgivning av hverdagsgjenstander kan gjøre dagligdagse rutiner om til verdsatte ritualer. Hennes innfallsvinkel til design har et poetisk tilsnitt hvor materialbruk og formgivning i felleskap gir assosiasjoner til så vel skulptur som til det bruksområdet objektene er tiltenkt. Bjaadal jobber i krysningsfeltet mellom produktdesign og kunsthåndverk, og ble i 2016 tildelt statens kunstnerstipend. 

UTDANNELSE
MA i design, Kunsthøgskolen i Oslo. 

WWW.KRISTINEBJAADAL.NO
F. 1980

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

IMMER - Immer er en serie små skåler og fat i steingods og porselen. 

Skålene kan brukes til det meste; servering av småretter, snacks, godteri, sukkerbiter og flaksalt. De kan også brukes til oppbevaring av småting andre steder i huset; på skrivebordet, badet og gangbordet – eller som potteskjuler for små sukkulenter. Fatene brukes som småtallerkner/fat, gryteunderlag eller som podie for vaser og pyntegjenstander. 

Porselenet er flytende og støpes i gipsformer. Steingodsleira er plastisk og håndpresses i de samme formene. To ulike materialer, med to helt ulike teknikker – likevel er alle skålene produsert i de samme gipsformene. Fatene er kjevlet ut av steingods og toppen er polert etter brenning, noe som gir den spesielle kontrasten mellom ru og glatt leire. 

Prod. av Kristine Bjaadal  - Foto: Illusion Photography

×
Welcome Newcomer