Historien til Norway Designs

Det er over 60år siden begrepet Norway Designs ble skapt for å fremme norsk design og møbel i USA. Gründeren var Per Tannum, en legendarisk skikkelse innen design og kunsthåndverk. Butikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo åpnet i 1957 og ble en videreføringen av utstillingen i USA, og siden 1962 har den vært drevet av hans datter, Liesel Boman og i 1996 overtok hennes datter Runa Boman. Siden 1957 har Norway Designs vært mekka innen norsk design og kunsthåndverk.

Norway Designs ble etablert i 1957 av Per Tannum og er en livsstilsbutikk som fokuserer på design og håndverk fra Norge og de nordiske landene.

Norway Designs har alltid vært, og vil forsette å være, et konsept som utfordrer den tradisjonelle forestillingen om hva en butikk innebærer.

Vår identitet har dype røtter i kulturell utvikling. Vi jobber for å skape rom for norsk design og håndverk, løfte objekter frem i lyset og utvide det miljøet de eksisterer i.

Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, fremragende design og en helhetlig tankegang som ivaretar små, unike kvalitetsprodukter.