Fimbul og Luihn

16 Sep 2015Linn Ellevseth

Fimbul er et designstudio som liggeri Oslo. Kristian er utdannet MA industriell design ved Arkitektur-og designhøgskolen i Oslo. Jo er utdannet MA møbler og romdesign ved Royal Academy of Fine Arts - School of Design i København. Fimbul er sterk norsk design med fokus på funksjonalitet, nordisk tradisjon og historiefortelling.

WWW.FIMBULDESIGN.NO

Camilla Luihn har MA fra KHIO og er en anerkjent kunstner med en lang liste utstillinger i Norge og internasjonalt. Hun arbeider med hovedvekt på smykkekunst.

WWW.LUIHN.NO

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

Man Brooch er en serie bestående av dressnåler i tre forskjellige farger, designet for den designbevisste mann som setter pris på enkle, men gjennomtenkte accessoirer. Serien består av en geometrisk rund utformet dressnål, utført i massivt kobber og med en nøye utregnet konkav forside. Dressnålene produseres i tre forskjellige farger utført med oksidering eller patinering av kobberet.

Den tilsynelatende enkle utformingen krever avanserte tekniske prosesser for å kunne produseres, samt en kunstnerisk bearbeidelse for å få sin endelige form og overflate. Hver dressnål vil bli solgt med en dreid eske av lys bjerk.


Prod. av Fimbul og Luihn - Foto: Fimbul DesignFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles