Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett | Bestill julegavene innen 15.12 så får du de garantert før julaften Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett | Bestill julegavene innen 15.12 så får du de garantert før julaften
Lukk Ikon

Fimbul og Luihn

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Fimbul er et designstudio som liggeri Oslo. Kristian er utdannet MA industriell design ved Arkitektur-og designhøgskolen i Oslo. Jo er utdannet MA møbler og romdesign ved Royal Academy of Fine Arts - School of Design i København. Fimbul er sterk norsk design med fokus på funksjonalitet, nordisk tradisjon og historiefortelling.

WWW.FIMBULDESIGN.NO

Camilla Luihn har MA fra KHIO og er en anerkjent kunstner med en lang liste utstillinger i Norge og internasjonalt. Hun arbeider med hovedvekt på smykkekunst.

WWW.LUIHN.NO

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

Man Brooch er en serie bestående av dressnåler i tre forskjellige farger, designet for den designbevisste mann som setter pris på enkle, men gjennomtenkte accessoirer. Serien består av en geometrisk rund utformet dressnål, utført i massivt kobber og med en nøye utregnet konkav forside. Dressnålene produseres i tre forskjellige farger utført med oksidering eller patinering av kobberet.

Den tilsynelatende enkle utformingen krever avanserte tekniske prosesser for å kunne produseres, samt en kunstnerisk bearbeidelse for å få sin endelige form og overflate. Hver dressnål vil bli solgt med en dreid eske av lys bjerk.


Prod. av Fimbul og Luihn - Foto: Fimbul Design

×
Welcome Newcomer