Celine x Lasse - Bryllupsinvitasjoner

Celine x Lasse - Bryllupsinvitasjoner

03 Jan 2017Linn Ellevseth

Blogger og tekstforfatter Celine Mee Storrvik skal gifte seg og har valgt papir fra oss til invitasjonen. Her kan du lese hvorfor hun har gjort det. 

CELINE x LASSE

Han fridde sommeren 2015. Gikk ned på ett kne i en borggård i Italia mens sønnen vår krabbet rundt på plenen og Billie Holiday spraket over anlegget. Det var varmt, og solen skinte ned på to glass Prosecco da jeg svarte «ja». Det tok oss ikke lang tid å finne ut hvor vi skulle invitere familie og venner til bryllupet vårt. Borgen i Italia ble et naturlig sted for oss å skulle feire at det er oss to. Oss to, pluss en, mot røkla. 

Planleggingen begynte allerede samme kveld. Iallefall så smått. Jeg tenkte stationary og blomster. Han tenkte mat og drikke. Forloveren min, som  er tilfeldigvis er Art Director, hadde allerede begynt på et moodboard. Det ble blåst nytt liv i Pinterest-mappa vår, og før vi visste ordet av det vant minimalisme over krøllete Serif’er, og stramme linjer over de myke. Vi valgte en enkel layout på invitasjonen vår. Futura, svart og hvitt. Jeg liker det rent. Det gjør han også. 

Å sende ut fysiske invitasjoner er noe vi ikke trengte å diskutere engang. Digitale forsendelser var aldri et alternativ. Jeg liker bokstaver på papir. Det har jeg alltid gjort. Forloveren min og jeg sa det neste i kor. At det hvite papiret med et lite preg ville kle invitasjonene. Jeg fant raskt ut at det enkleste, og rimeligste, var å printe og kutte dem hjemme. Flaks, tenkte jeg. For la oss være ærlige - å arrangere et bryllup i Italia for 100 personer er en kostbar affære. Jeg testet både 120gr og 170gr. Kjørte begge arkene gjennom printeren vi har fått av pappa. Begge gikk, så vi valgte det tykkeste. 

Etter å ha trykket på «skriv ut» over 60 ganger lå det en bunke med 170gr papir foran oss. Så begynte runde nummer to. For å gi vår stilrene invitasjon en twist valgte vi et kalkerpapir med våre navn til å legge over som invitasjonens forside. Jeg trykket på «skriv ut» 60 ganger til. Ett ark for hver invitasjon. Forloveren hadde satt på Crop Marks da hun laget layouten, så kuttingen var ikke noe problem. Vi måtte bare ha tunga rett i munnen. Kalkerpapir ble lagt over preget papir i fargen «bright white», og alle invitasjonene ble personlig signert av han og meg med en svart kalligrafitusj. Konvoluttene ble også adressert for hånd før de ble lukket med en svart, matt dekorteip. 

Over 60 invitasjoner ble så lagt i en rød postkasse. Vi trykket ikke på «send» i et e-postprogram, vi sendte dem fysisk. Det er nemlig noe helt eget med hvitt papir med svarte bokstaver, på samme måte som det er noe helt eget å si «ja» til mannen i sitt liv i en borggård i Italia. I juni blir vi mann og kone, hubby og wifey. Og herlighet, som jeg gleder meg!

- Celine

Informasjon om papir:
Papir: Rives Design Bright White 170gr A4 
Kalkerpapir 92gr A4
Konvolutter
Kalligrafitusj
Svart dekortape

Til bordkort, program og meny kommer vi til å bruke Rives Design Bright White i 120gr.
Ble du inspirert? I papiravdelingen har vi et stort utvalg av papir og konvolutter til både store og små anledninger. 

 Featured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles