Bursdagsdekorasjoner

03 Jan 2017Linn Ellevseth

Med enkel grep kan du dekke et personlig og fargerikt festbord til bursdagsfesten. Det tar heller ikke så veldig lang tid. Er det til en barnebursdag kan det også være fint å la barna være med å velge papir, farger og former. 

Her har jeg brukt papir fra Waste not paper (216 gr) i forskjellige farger og stanset ut krone, Bon Bon-er og sirkler i forskjellige størrelser som jeg har spredt ut over bordet. 

For å lage den store BonBon-en i midten har vi en mal i papiravdeligen i Oslo som du kan låne og tegne av i butikken. Den må skjæres ut og falses for hånd. 

Den lille BobBon-en kan du enten stanse ut i butikken i Oslo eller du kan laste ned og skrive ut en mal her, samt en steg for steg forklaring på hvordan du lager dem.

Kun fantasien setter grenser. Lykke til!

Er du i det kreative hjørnet? Finn et prosjekt i DIY-kategorien vår

Vil du lage den store BonBon-en som er midt på bordet har vi en mal du kan låne og tegne av. Deretter må BonBon-en falses og skjæres for hånd. 

Disse små BonBon-ene kan stanses ut på stansemaskinen vi har i Oslobutikken, eller du kan følge oppskriften her

Sirklene har jeg stanset ut i tre forskjellige størrelser med håndstanser og på stansemaskinen i Oslo. I Oslo kan du også stanse ut kronen du ser i nederste bilde. 

 Featured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles