Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett | Vi sender kun i Norge Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett | Vi sender kun i Norge
Lukk Ikon

Norway Designs ble etablert i 1957 av Per Tannum og er en livsstilsbutikk med fokus på norsk design og kunsthåndverk fra Norge og Norden. 


Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, god design og en helhetlig tankegang som tar vare på de små, unike kvalitetsproduktene. Norway Designs har alltid vært, og vil fortsette å være, et konsept som sprenger de tradisjonelle rammene for hva det vil si å være en butikk. Identiteten vår er rotfestet i kulturutvikling. 


 Vårt mål er å lage plass for norsk design og kunsthåndverk, løfte objekter opp i lyset og utvide rommet de befinner seg i.

 

  • 900m2 med skandinavisk design. 

  • Mekka innen design og kunsthåndverk.

  • Norges største papiravdeling.

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

Papiravdelingen

Velkommen til Norges største papiravdeling, her kan du la kreativiteten din blomstre som grafisk designer eller om du vil skape flotte invitasjoner til en spesiell anledning. Velg blant flere hundre ulike papirkvaliteter, eksklusivt skriveutstyr, notatbøker, merkelapper, innpakningspapir og bånd. Du finner også flotte plakater og rammer til å dekorere veggene dine med og i bokhjørnet spennende tidsskrifter og bøker om design.

Interiøravdelingen

I vår interiøravdeling finner man unikt kunsthåndverk fra dyktige norske kunstnere, design klassikere fra nordiske merker, unik glasskunst og et stort utvalg av duker og kjøkkentekstiler i flotte kvaliteter. Hos oss finner du produkter som vil gjøre ditt hjem unikt og personlig, objekter å bli glad i og funksjonelle ting til hverdags med historie.Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven.


Smykkeavdelingen

Hos oss i smykkeavdelingen har vi en unik samling utvalgte smykker. Her finnes håndlagde smykker fra norske kunsthåndverkere i spennende materialer og former, emalje smykker produsert i Oslo, lekre kolleksjoner fra norske designere og kjente nordiske merker. Om du leter etter en liten oppmerksomhet, noe helt unikt til deg selv eller en klassisk tidløs gave til en spesiell anledning hjelper vi deg å finne den perfekte gave til deg selv 

eller noen man vil glede. 

Klesavdelingen

Med fokus på norske merker, naturmaterialer og bærekraftig produksjon velger vi nøye ut plagg og tilbehør til vår klesavdeling. Her finner du jakker og penkjoler, lekre ullgensere og skinnvesker. Våre ansatte i klesavdelingen finner fram dine størrelser og veileder deg enten du ser etter jeans, noe til festen eller en tidløs kåpe.Her finner du også vårt store utvalg av pledd og puter fra Røros Tweed produsert i Norge.

Klokker, velvære - og barneavdelingen

Velkommen inn til vår avdeling i 1. etage, her finner du spennende Norske velvære produkter, myke håndklær, fine produkter til de minste og designerklokker for både veggen og armen. Vi har også lekkert tilbehør til baderommet i god kvalitet og stilren design.
Norway Designs åpning 1957


×
Welcome Newcomer