Gridy

17 Sep 2014Hans Marstein

Gridy ønsker å skape enkle og funksjonelle designløsninger med personlighet. De kombinerer en rasjonell tilnærming med estetikk og humor, og dyrker dialogen mellom håndverkstradisjoner og industrien. Navnet Gridy er en kombinasjon av deres etternavn – Grieg og Dybdal.

WWW.GRIDY.NO

Lars Olav Dybdal 
Kunst- og Designhøgskolen i Bergen / Ba i Møbeldesign og Interiørarkitektur / 2008
Det Kongelige Danske Kunstakademi for Arkitektur og Design / MA i Produktdesign / 2011
F. 1984

Wilhelm Grieg Teisner
Kunst- og Designhøgskolen i Bergen / Ba i Møbeldesign og Interiørarkitektur / 2008
Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo / MA i Industridesign / 2012
F. 1982

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

Fungi hyller – Fungi er en liten familie hyller i dreid ask, som henter inspirasjon fra sopp som vokser horisontalt ut fra trestammer i skogen. Hyllene fungerer som funksjonelle, dekorative element på veggen, samtidig som fokuset på objektet som plasseres på dem ikke forsvinner. Hyllene kan monteres som et enkelt element alene eller være organisert i store grupper, og gir stor frihet til komposisjon og bruk. Hyllene ble lansert av danske MENU i Paris og Stockholm 2014.

STORSKALA – Prod. av MENU (DK) Foto: MENU

Gridy Me speil -Gridy me speil er et minimalitisk speil bestående av to deler; en base i dreid ask og en speilflate i glass. Delene skaper en spennende materialkontrast, og settes enkelt sammen uten noen ekstra komponenter ved å skyve speilflaten i et spor i basen. Man kan velge mellom horisontalt eller vertikalt format. Speiflaten har en blank speilside og en kobberfarget side som kan gi assosiasjoner til polaroidbilder. Velg side etter humør. Speilet ble lansert av danske MENU i 2013.

STORSKALA – Prod. av MENU (DK) Foto: MENU

Vipp lysestaker – Vipp er en liten kolleksjon lysestaker for telys og stearinlys. Lysestaken består av to enkle geometriske former som sammen skaper en funksjon. Basen har en enkel knekk, som gir et naturlig grep ved flytting, og som samtidig gir lysestakene karakter. For utstillingen ´Verdi` vil Vipp være tilgjengelig i et begrenset opplag. Alle stakene er produsert av lokale bedrifter.

SMÅSKALA – Prod. av Lars Olav Dybdal og Wilhelm Grieg Teisner – Foto: Julie SolbergFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles