Sverre Uhnger

17 Sep 2014Hans Marstein

Sverre Uhnger er basert i Oslo med hovedfokus på møbel- og produktdesign. Han er en av grunnleggerne av Klubben og jobber aktivt med utstillinger, kuratering og konsulentvirksomhet. Uhnger skaper taktile objekter gjennom håndverk og design.

UTDANNELSE
Kunst- og Designhøgskolen i Bergen / BA i Møbeldesign og Interiørarkitektur / 2011
Kulturringen Akershus / Svennebrev møbelsnekker / 2007

WWW.UHNGER.NO
F. 1982

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

LUNE – Lune ble lansert på Milanomessen i april og er under ”Verdi” tilgjengelig for første gang i butikk. Lune representerer møtet mellom håndverk, materiale og moderne teknologi. Resultatet er en moderne lampe med et taktilt og imøtekommende uttrykk. Lampen er håndlaget av dansk eik og behandlet med naturprodukter. All bearbeiding, montering og emballering skjer på Brdr. Krügers fabrikk i Værløse.
STORSKALA – Prod. av Brdr. Krüger (DK) – Foto: Brdr. Krüger

VERT – Martin Hedemann og Sverre Uhnger
Med inspirasjon fra tradisjonelle skjærefjøler er disse heltrefatene tilpasset dagens matkultur hvor råvarer og gleden ved å lage god mat står i fokus. Serien består av fem versjoner som med sine forskjellige størrelser gir mulighet til både å bearbeide og servere mat i hvilket som helst kjøkken og spisestue. For ”Verdi” blir fatene produsert i et begrenset antall av arbeidsdriften på Oslo Kretsfengsel. Eikefatene er formet og pusset for hånd og behandlet med vaselinolje som er spesielt egnet for matredskaper i tre.


SMÅSKALA – Prod. av Oslo Kretsfengsel (NO) – Foto: Jon Marius NilssonFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles

17 Sep 2014