Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

Kristine Five Melvær

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Kristine Five Melvær er en Oslo-basert designer som jobber med belysning, dekketøy, møbler og grafisk design. Hun fokuserer på objekters kommunikasjon som et middel til å skape følelsesmessige bånd mellom bruker og objekt.

UTDANNELSE

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo / MA i industridesign / 2008
Kunsthøgskolen i Oslo / MA i visuell kommunikasjon / 2012

WWW.KRISTINEFIVEMELVAER.COM
F. 1984

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

Dew
– Dew er en serie munnblåste vaser med matte sandblåste striper. Stripene på utsiden av glasset og fargen på innsiden skaper skygger som gir en unik dybde og tekstur til det ellers monokrome volumet.

STORSKALA – Prod. av Magnor Glassverk (NO) Foto: Erik Five Gunnerud

Multi – Multi er en lykt bestående av to overlappende glassbobler. Den indre boblen gir lyskilden en organisk form, mens den ytre tolker lyset og slipper det ut. Multi kan også brukes som vase eller beholdere.

STORSKALA – Prod. av Magnor Glassverk (NO) Foto: Erik Five Gunnerud

Grafiske vaser - Melvær har utforsket forholdet mellom vasenes form og motivet i overflaten i samarbeide med Magnor Glassverk. Vasen Gro er en graal. Vasen Else er delvis sandblåst ned til neste fargelag. Vasen Marie har én farge som endrer transparens med kurvene.

UNIKA – Prod. i samarbeide med Magnor Glassverk (NO) Foto: Erik Five Gunnerud

×
Welcome Newcomer