GÜNZLER.POLMAR

17 Sep 2014Hans Marstein

Duoen günzler.polmar har siden 2011 jobbet med møbel – og produktdesign, de er også to av Klubbens tre grunnleggere. Günzler.polmar ønsker å skape gode hverdagsgjenstander, som kan bidra til å gjøre folks hverdag og omgivelser bedre; både funksjonelt og estetisk. Målet er å skape gjenstander som man blir glad i og ønsker å ta godt vare på, og bruke lenge.

WWW.GUNZLERPOLMAR.NO

Victoria Günzler
Kunsthøgskolen i Oslo / MA kunstfag keramikk / 2014
Kunsthøgskolen i Oslo / BA Interiørarkitektur og møbeldesign / 2011
WWW.VICTORIAGUNZLER.NO
F. 1986

Sara Wright Polmar
Kunsthøgskolen i Oslo / BA Interiørarkitektur og møbeldesign / 2011
Høgskolen i Oslo / BA Faglærer Kunst og Håndverk / 2007
WWW.SARAPOLMAR.NO
F. 1982

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

Marbled Cups – Marbled Cups består av seks beslektede, men samtidig svært ulike kopper. Günzler.polmar har eksperimentert med å skape en marmorert effekt i porselenet. Denne prosessen skaper vakre tegninger i overflaten, som gjør hver beholder unik.

SMÅSKALA – Prod. av Victoria Günzler (NO)- Foto: günzler.polmar

Marbled Containers – Marbled Containers er støpte reproduksjoner av tradisjonelle keramiske beholderformer. Delelinjene og ujevnhetene fra støpeformene er bevart, i tillegg til at marmoreringsteknikken i seg selv er uforutsigbar. Dette gjør hvert objekt unikt, med tydelige spor etter objektenes tilblivelse.

SMÅSKALA – Prod. av Victoria Günzler (NO) – Foto: günzler.polmar

Stearinlys og Showandtell no.3 – Stearinlysets base gjør at lysene står av seg selv, slik at de kan brukes uten stake, på en hvilken som helst ikke-brennbar flate. Lysene er produsert i Danmark, og kommer i fire farger: sand, muldvarp, rosa og støvet grønn.

SMÅSKALA – Prod. av Løgum Kloster Lys (DK)- Foto: günzler.polmar

Prototypen Showandtell No.3 ble laget for å brukes i kombinasjon med stearinlysene. Brettet er formet i eik, med en nedfelt flate av norsk marmor, Norwegian Rose, eller en flate av kobber.
UNIKA – Prod. av Günzler.Polmar (NO) 

Rest Pute – av Sara Polmar
Rest er inspirert av vakre stoffer fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, og er designet for å kunne utnytte små tekstilrester. Putene er produsert i begrenset opplag for «Verdi»; håndlaget i Oslo av tekstiler fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik. Kombinasjonen av ulike strukturer og farger skaper dekorative og vakre komposisjoner.


SMÅSKALA – Prod. av Sara Polmar (NO) – Bilder: Sara PolmarFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles