Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Bestill varer innen 15.12 så får du det garantert før jul | Fri frakt over 800 kr | Standard frakt 79 kr | 14 dagers angrerett Bestill varer innen 15.12 så får du det garantert før jul | Fri frakt over 800 kr | Standard frakt 79 kr | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

Sara Skotte

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Sara Skotte jobber med porselensprodukter som befinner seg i skjæringspunktet mellom design og kunst. Hennes porselen appellerer til de taktile sansene, det er produkter du har lyst til å ta i og bruke. Produktene er håndlagde og karakteriseres av kvalitet, overraskende detaljer og brukervennlighet.

UTDANNELSE
Kunsthøgskolen i Oslo / Hovedfag i keramikk / 2005
Staffordshire University, England / BA i Ceramic Design / 2003
NTNU / Mellomfag i kunsthistorie / 2000
NTNU / Grunnfag i kunsthistorie / 1999

WWW.SARASKOTTE.COM
F.1978

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

Vei – en serie serveringsobjekter – Matkultur, matopplevelsen, hva vi serverer på har blitt en stor del av opplevelsen vi har rundt et måltid. Mat er sanselig, følgelig burde det den serveres på appellere like mye til sansene. Målet med serien Vei er å designe en serie serveringsobjekter som man umiddelbart ønsker å røre ved, som er inspirerende og som berører. Ønsket er å skape hverdagsprodukter som gir brukeren en forsterket positiv opplevelse. Designeren er særlig opptatt av hvordan det vi omgir oss med påvirker oss, både rent fysisk og mer konseptuelt. Denne serien i porselen danner et lerret for maten, samtidig som opplevelsen av mat har påvirket designet.

SMÅSKALA – Prod. av Sara Skotte (NO) – Foto: Sara Skotte

×
Welcome Newcomer