Thomas Jenkins

17 Sep 2014Hans Marstein

Thomas Jenkins er en britisk designer med base i Oslo. Thomas fordeler sin tid mellom eget studio og merkevarebyrået WORK. Gjennom sitt arbeid forsøker Thomas å skape verdi gjennom å kombinere tradisjonelt håndverk med det beste av dagens produksjonsteknikker og materialer, og å skape ideelle og pragmatiske løsninger på lekfulle og funksjonelle gjenstander.

UTDANNELSE
London South Bank University / BSc (hons) i Engineering Product Design / 2002

WWW.THOMASJENKINS.CO
F.1980

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

Otherwise Equal – Et sett av tre lysestaker i messing, rustfritt stål og aluminium der materialets tetthet er brukt til å binde sammen serien. Hver lysestake har lik vekt og det er kun høyden som endres for å gi en masse av 200 gram.


STORSKALA – Prod. av Petite Friture (FR) – Foto: Petite Friture

Lens Boxes
– Serie med små oppbevaringsesker og lokk i stein, kork og tre pluss lokk i optiskglass. Lokkets form og størrelse er inspirert av linser fra en filmprosjektor.

STORSKALA – Prod. av Wrong for HAY (UK) – Foto: Wrong for HAY

Puck
– En serie av kroppspleiebørster i oljet bjørk med hestehår . Produksjonen hos Iris Hantverk bemannes av kun svaksynte personer, kvalitetssikring gjøres gjennom berøring av produktet i hendene til medarbeiderne, noe som gir en flott kvalitet på overflater.

STORSKALA – Prod. av Iris Hantverk (SE) – Foto: Thomas Jenkins

Hollow Light – Bordlampe som utforsker nye måter å bruke fleksible LED lyskilder. Mens de fleste konvensjonelle lamper har sin lyskilde i midten, er Hollow Light designet som en sirkel av lys rundt kanten. Dette lyset reflekteres av den uthulede kjegleform i midten og skaper et helhetlig sirkulert mønster av lys på overflaten under. Prototypen er en våtlakkert 3D print.

UNIKA – Prod. av Thomas Jenkins (NO) – Foto: Thomas JenkinsFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles