Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt og retur & 14 dagers åpent kjøp Fri frakt og retur – 14 dagers åpent kjøp – Få 10 % på første kjøp*

Lansering av jubileumspledd i Trondheim

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

For å feire at butikken vår i Trondheim fyller 20 år lanserer vi et nytt Norway Designs-pledd. Pleddet er designet av Marianne Høst og vevd hos Røros Tweed i 100% lammeull i to ulike fargeskalaer. 

Marianne Høst er en ung klesdesigner fra Trondheim med jobb- og studiebakgrunn fra prestisjetunge moteinstitusjoner i Antwerpen, Stockholm og London. Hennes forkjærlighet for tekstil, trender og farger kommer tydelig fram i jubileumspleddet hun har designet for Norway Designs' 20-årsjubileum i Trondheim.

”Jeg ville utforske den leken som oppstår mellom farger og mønster på framsiden og baksiden av pleddet, og hvordan uttrykket forandrer seg mellom stramt og organisk når pleddet ligger krøllete, pent brettet eller tullet rundt deg i sofaen. Fargene spenner modig mellom det litt sære og det sofistikerte, og er tenkt som et friskt og herlig innslag i det moderne, nordiske hjem."

 - Kjøp pleddet i nettbutikken -

Pleddet lanseres i dag, og kommer foreløpig kun i et begrenset opplag. Her er det første til mølla som gjelder. Program for kvelden kan du finne her

 

Siste poster