Papirkonkurranse i Trondheim


Butikken vår i Trondheim utfordrer alle Trondheimsbaserte til å lage noe spennende av papir.
Temaet for papirkonkurransen er BOTANIKK. Vi ser for oss trær, insekter og blomster f. eks. – alle teknikker er lov – så lenge det er laget av papir. Ønsker du å dele noe fra din egen prosess i forbindelse med konkurransen, er det bare å tagge oss på Instagram eller komme innom oss. Vi elsker å følge med på kreative papirprosjekter! Og selvfølgelig har vi premier til de beste bidragene.

1. plass er et gavekort á kr 2000,-
2. plass er et gavekort á kr 1500,-
3. plass er et gavekort á kr 1000,-

Gavekortene kan brukes på hele Norway Designs, ikke bare i papiravdelingen.

PRAKTISK INFO:

Lever ditt bidrag med navn, mailadresse og telefonnummer til papiravdelingen i Olav Tryggvasons gate 24, 7011 Trondheim. Siden det lett kan bli ødeleggelser når papir sendes i posten ønsker vi ikke tilsendte bidrag. 

Frist for innlevering er mandag 5. september. Utvalgte bidrag vil bli brukt i utstilling i butikk, og avbildet på sosiale medier. Vinnerne blir offentliggjort på kundekvelden vår 16. september. Ønsker du ditt bidrag tilbake er hentefristen fra og med 3 oktober. Norway Designs kan ikke ta ansvar for skade på bidrag, men vi lover å behandle det så forsiktig som mulig. 

Har du noen spørsmål om konkurransen kan du sende mail til trondheimpapir@norwaydesigns.noLiquid error: Could not find asset snippets/shopify-wishlist.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid