Årets julekonkurranse


Vi har lyst til å gjøre litt ekstra stats på alle som handler i nettbutikken vår. Derfor vil vi hver fredag frem til julaften trekke 2 vinnere av flotte premier. Handler du for over 400 kr i nettbutikken i desember vil du automatisk være med i trekningen, og du får selvfølgelig delta så mange ganger du vil. Det vil også komme noen overraskelser på instagram i løpet av desember - følg med! 

Premieoversikt

Uke 1 trekning fredag 2. desember

1. Adventstake Ribbons fra Georg Jensen
2. Klassisk ostehøvel fra Skaugum


Uke 2 trekning fredag 9. desember
1. Liten, hvit digital vekkerklokke fra Braun.
2. Stor, sort digital vekkerklokke fra Braun.


Uke 3 trekning fredag 16. desember
To armbåndsur fra Danish Design


Uke 4 trekning fredag 23.desember

1. En ildhane fra Nedre Foss / Anderssen & Voll
2. Salatbestikk fra Bjørklund
KONKURRANSEREGLER

Deltagere:
Konkurransen er åpen for alle bortsett fra ansatte i Norway Designs. 

Vilkår og Regler
Konkurransen arrangeres av NORWAY DESIGNS. Konkurranseperioden er fra 28.november 2016 til 23.desember 2016. Den enkelte deltager står fritt til å delta flere ganger. NORWAY DESIGNS forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold under konkurranseperioden.

Trekning av vinnere
NORWAY DESIGNS trekker to vinnere hver fredag hele desember. For å være med i trekningen må man ha handlet for 400 kr eller mer i NORWAY DESIGNS nettbutikk. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet av NORWAY DESIGNS via e-post. 

Rettigheter og personvern
Ved å delta i konkurransen, samtykker deltageren i at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven. Nødvendige personopplysninger vil bli benyttet til å administrere konkurransen.

Øvrig
NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for feil, eller manglende opplysninger i konkurransereglene, i forbindelse med denne konkurransen. NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltagerne i konkurransen og kan ikke holdes ansvarlig for andres omtale av, eller linking til, konkurransen på andre nettsteder og fora. 

Ved spørsmål vennligst ta kontakt på e-post til linn@norwaydesigns.no