Årets fineste adventskalender


Vi gjentar suksessen fra i fjor og har satt sammen en ny, flott julekalender på Instagram! I årets adventskalender gir vi bort fem fine gaver. Produktene er designet eller produsert av nordiske designere, med hovedvekt på norske designere og produsenter. Det vil bli lagt ut et bilde av et produkt hver lørdag i desember, samt på selveste julaften, og hver onsdag trekker vi vinnerne. Det vil være to vinnere hver gang, bortsett fra julaften. Den som vinner vil tagges i posten på onsdag og få en personlig melding fra oss. 

For å delta må du

1. Følge @norwaydesigns på Instagram
2. Like bildet, og kommentere ved å tagge en venn

Premier

I lukene vil det være produkter fra Odd Standard, Stefan Papir, Sprekenhus, Strups og Nedre Foss. 

Konkurranseregler

Deltagere:
Konkurransen er åpen for alle bortsett fra ansatte i Norway Designs .
For å kunne delta må brukeren ha en egen Instagram-konto.

Vilkår og Regler:
Konkurransen arrangeres av NORWAY DESIGNS. Konkurranseperioden er fra 1.desember 2018 til 24.desember 2018. Den enkelte deltager står fritt til å kommentere på flere luker, men kan kun vinne én gang. NORWAY DESIGNS forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold under konkurranseperioden.

Trekning av vinnere:
Bidrag som ikke følger konkurransereglene er ikke med i konkurransen. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet av NORWAY DESIGNS ved at NORWAY DESIGNS sender vinneren en personlig melding på Instagram. Vinneren må deretter kontakte NORWAY DESIGNS på e-post.

Rettigheter og personvern:
Ved å delta i konkurransen, samtykker deltageren i at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven. Nødvendige personopplysninger vil bli benyttet til å administrere konkurransen.

Øvrig
NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene, i forbindelse med denne konkurransen. NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltagerne i konkurransen og kan ikke holdes ansvarlig for andres omtale av, eller linking til, konkurransen på andre nettsteder og fora.

Ved spørsmål til konkurransen, vennligst ta kontakt på e-post linn@norwaydesigns.no