Årets fineste adventskalender


ADVENTSKALENDER PÅ INSTAGRAM

24 flotte kalendergaver venter på sitt nye hjem!
Vi gjentar suksessen fra i fjor og har satt sammen en ny, flott julekalender på instagram! Det vil bli lagt ut et bilde av et produkt hver dag fra 1. til 24. desember, og vi trekker en vinner av produktet den påfølgende dagen.

FOR Å DELTA MÅ DU:
1. Følge @norwaydesigns eller @norwaydesignstrondheim på instagram
2. Like bildet, og kommentere ved å tagge en venn
Vennen du tagger er ikke med i trekningen av produktet, men får på denne måten en påminnelse av deg om konkurransen og har dermed mulighet til å velge om de vil være med eller ikke ved å følge de 2 trinnene ovenfor.

PREMIER:
Lukene er hemmelige til dagen de legges ut, men vi kan røpe at det ligger flotte produkter der fra alle våre avdelinger; blant annet fra Kähler, Georg Jensen, The Oakmen og mange fler.

KONKURRANSEREGLER

Deltagere:
Konkurransen er åpen for alle bortsett fra ansatte i Norway Designs
For å kunne delta må brukeren ha en egen Instagram-konto.

Vilkår og Regler
Konkurransen arrangeres av NORWAY DESIGNS. Konkurranseperioden er fra 1.desember 2015 til 24.desember 2015. Den enkelte deltager står fritt til å kommentere på flere luker, men kan kun vinne én gang. NORWAY DESIGNS forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold under konkurranseperioden.

Trekning av vinnere
Bidrag som ikke følger konkurransereglene er ikke med i konkurransen. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet av NORWAY DESIGNS ved at NORWAYDESIGNS tagger vinneren på den gjeldende luken/produktet på Instagram. Vinneren må deretter kontakte NORWAY DESIGNS på e-post.

Rettigheter og personvern
Ved å delta i konkurransen, samtykker deltageren i at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven. Nødvendige personopplysninger vil bli benyttet til å administrere konkurransen.

Øvrig
NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for feil, eller manglende opplysninger i konkurransereglene, i forbindelse med denne konkurransen. NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltagerne i konkurransen og kan ikke holdes ansvarlig for andres omtale av, eller linking til, konkurransen på andre nettsteder og fora.

Ved spørsmål til konkurransen, vennligst ta kontakt på e-post linn@norwaydesigns.no