Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt og retur & 14 dagers åpent kjøp Fri frakt og retur – 14 dagers åpent kjøp – Få 10 % på første kjøp*

Årets fineste adventskalender

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Årets adventkalender fra Norway Designs


I årets adventskalender gir vi bort åtte fine gaver. Det kule med årets kalender er at alle produktene er laget av norske designere eller norske produsenter.  

Vi gjentar suksessen fra i forfjor og har satt sammen en ny, flott julekalender på Instagram!
I årets kalender er det åtte fine produkter som er designet av norske designere eller produsert av norske produsenter. Det vil bli lagt ut et bilde av et produkt hver fredag og søndag i desember, og hver onsdag trekker vi vinnerne. I noen luker vil det være to vinnere, mens i andre en. Den som vinner vil tagges i posten på fredag. 

FOR Å DELTA MÅ DU
1. Følge @norwaydesigns på Instagram
2. Like bildet, og kommentere ved å tagge en venn
Vennen du tagger er ikke med i trekningen av produktet, men får på denne måten en påminnelse av deg om konkurransen og har dermed mulighet til å velge om de vil være med eller ikke ved å følge de 2 trinnene ovenfor.

PREMIER
I lukene vil det være produkter fra Røros Tweed, Trefjøla, Magnor, Bjørklund, Muuto, HAY, Stefan Papir og Heymat. 

KONKURRANSEREGLER

Deltagere:
Konkurransen er åpen for alle bortsett fra ansatte i Norway Designs
For å kunne delta må brukeren ha en egen Instagram-konto.

Vilkår og Regler:
Konkurransen arrangeres av NORWAY DESIGNS. Konkurranseperioden er fra 1.desember 2017 til 24.desember 2017. Den enkelte deltager står fritt til å kommentere på flere luker, men kan kun vinne én gang. NORWAY DESIGNS forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold under konkurranseperioden.

Trekning av vinnere:
Bidrag som ikke følger konkurransereglene er ikke med i konkurransen. Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet av NORWAY DESIGNS ved at NORWAYDESIGNS tagger vinneren på den gjeldende luken/produktet på Instagram. Vinneren må deretter kontakte NORWAY DESIGNS på e-post.

Rettigheter og personvern:
Ved å delta i konkurransen, samtykker deltageren i at personopplysningene lagres i samsvar med personopplysningsloven. Nødvendige personopplysninger vil bli benyttet til å administrere konkurransen.

Øvrig
NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene, i forbindelse med denne konkurransen. NORWAY DESIGNS kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltagerne i konkurransen og kan ikke holdes ansvarlig for andres omtale av, eller linking til, konkurransen på andre nettsteder og fora.

Ved spørsmål til konkurransen, vennligst ta kontakt på e-post linn@norwaydesigns.no
Siste poster