Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt og retur & 14 dagers åpent kjøp Fri frakt og retur – 14 dagers åpent kjøp – Få 10 % på første kjøp*

Norwegian Rain

Tynn pil til venstre Ikon

Norwegian Rain ble født i Europas mest regnfulle by Bergen. Duoen bak er skredder og designer T-Michael og kreativ leder Alexander Helle.

Sammen har de skapt Norwegian Rain ved samarbeid med lokale eksperter og det kreative miljøet i Bergen. For hvem kan vel mer om regn enn innbyggeren i byen det regner nesten hver dag? 

Siden starten har Norwegian Rain har utviklet seg til å bli et prisvinnende designmerke som selges i butikker over hele verden. 

-Filosofien er enkel. Funksjonelle og vanntette ytterklær som ikke kompromisser med stilen din.

Slik går alle produktene til Norwegian Rain godt sammen med din stil og tar seg utrolig godt ut uansett hva du går med under. Jakkene oppleves lette og selv om de er helt vanntette, puster de veldig godt.

Duoen bak Norwegian Rain er disse stilige fyrene Alexander Helle og T-Michael

OM MODELLEN TIL NORWEGIAN RAIN

Til damer passer Noir Femme-jakken godt. Med sitt feminine snitt, en generøs a-linje, en definert midje og en stram og utradisjonell hals og åpning, utfordrer Noir Femme hva man ellers forbinder med en tradisjonell regnjakke.

Geneve-frakken henter inspirasjon fra de fra tradisjonelle regnjakker med sin strømlinjeformede linjer og et perfekt eksempel på en enkelt og sofistikert frakk. Den enkle a-linjen gir en moderne oldschool-look sammen med Norwegian Rains hi-tech-materialer i fra Japan. Geneve kommer i utgaver til både dame og herre.

Andre alternativer til jakker fra Norwegian Rain er Raincho-en. Raincho kombinerer ponchoens generøse snitt med en kneppet åpning, noe som gjør at den er enkel å bruke og style på utallige måter. Den kan bli drapert og formet eller brukt åpen og løs. Dette er et unisex plagg per definisjon og man kan gå med store plagg under den uten at det gjør noe.

Siste poster