Papirkonkurranse


Vi utfordrer deg til å lage noe spennende i papir!

Tema for konkurransen er SKOG. Vi ser for oss trær, dyr, blomster, landskap – alle teknikker er lov – så lenge det er laget av papir! Papiravdelingen er allerede godt i gang, kom innom å bli inspirert og følg oss på instagram for bilder av prosessen. Ønsker du å dele noe fra din egen prosess i forbindelse med konkurransen er det bare å tagge oss, vi elsker å se bilder av kreative papirprosjekter. Vi har selvfølgelig premier til de beste bidragene!

1. premie er et gavekort a kr  2000,-
2. premie er et gavekort a kr  1500,-
3. premie er et gavekort a kr 1000,-

Gavekortene kan brukes på hele Norway Designs, ikke bare i papiravdelingen.

PRAKTISK INFO:

Lever ditt bidrag med navn, mailadresse og telefonnummer til papiravdelingen i Stortingsgaten 28, 0161 Oslo
Vi ønsker ikke tilsendte bidrag per post da det er lett kan bli ødeleggelser.
Frist for innlevering er mandag 11.mai. Utvalgte bidrag vil bli brukt i utstilling i butikk, og avbildet på sosiale medier. Vinnerne blir offentliggjort på kundekvelden vår 28.mai.
Ønsker du ditt bidrag tilbake er hentefristen fra og med 26. juni. Norway Designs kan ikke ta ansvar for skade på bidrag, men lover å behandle det så forsiktig som mulig.

Ved spørsmål om konkurransen send mail til; heidi@norwaydesigns.noLiquid error: Could not find asset snippets/shopify-wishlist.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid