Papirjubileum!

29 Apr 2015Heidi Stormoen

Tiden går så fort her i papirhimmelen at vi glemte å feire 20års jubileumet vårt for 2 år siden! Det skal vi gjøre noe med, så i år blir det litt ekstra fokus på papir gjennom året, med konkurranser, utstillinger, kurs og lignende!

PAPIRAVDELINGENS HISTORIE

Papiravdelingen åpnet under ledelse av Liesel Boman, moren til dagens daglige leder Runa Boman. Hun hadde lenge gått med tanker om å skape en papiravdeling, og i 1993 ble ønsket realisert da hun fikk på plass et samarbeid med papirleverandøren Basberg Papir. Basberg Papir (som i dag heter Antalis) hendvendte seg i hovedsak til trykkeribransjen, og ønsket seg et showroom de kunne sende kundene sine til. For papiravdelingen betydde dette et lett tilgjengelig utvalg av papirkvaliteter og konvolutter som ga mange kreative muligheter. På denne tiden delte papiravdelingen sitt lokale med tepper og lager, og i 2003 ble den utvidet til området den er over i dag. Vi har fortsatt Antalis som hovedleverandør på papir, i tillegg til kontorting, dekorpapir, verktøy, innpakning, esker mm.

I tillegg til å være butikk har vi også et arbeidsrom med utstyr kundene våre kan komme å låne. Her finner du kuttemaskiner, spiralmaskiner, stansemaskiner, verktøy og en stab med kreative papirentusiaster som med glede hjelper deg i gang med prosjekter!Featured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles