Helvetica Mondaine


Nesten 30 år etter at Mondaine lanserte den velkjente “SWISS RAILWAYS WATCH” kolleksjonen lanserer de en klokkeserie inspirert av et annet sveitsisk designikon: fonten HELVETICA.

Helvetica ble designet i 1957 av Max Miedinger og Eduard Hoffman og er i dag en av de mest populære skrifttypefamilier og blir benyttet i logoen til mange kjente firmaer som Olympus, New York Subway og Toyota.

Mondaine har tatt essensen av Helvetica og omformet dem til en klokkekolleksjon som naturlig nok heter Mondaine Helvetica. Skriften på urskiven og tallene i datovisningen er satt i Helvetica og dette er også venstre justert. Et annet unikt designelement er i overgangen mellom urskiven og remmen der man ser Helveticas kjente nummer ‘1′.

Kolleksjonen består 15 modeller fordelt på 3 serier: Light, Regular og Bold som refererer til tykkelsen på urskiven.
Vi har alle modellene!

Se en flott presentasjon av fonten, detaljene og prosessen til klokkene her; www.mondaine-helvetica.comLiquid error: Could not find asset snippets/shopify-wishlist.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid