Trefjøla lanserer matklokker


Den norske merkevaren Trefjøla har allerede begistret oss med sine vakre, håndlagede fjøler.  Ved å fokusere på god funksjonalitet, godt håndverk og samarbeide med norske designere har de allerede etablert seg som en solid leverandør av god norsk design. 

Nå lanserer de matklokker blåst av Vidar Koksvik.
Kjøp en matklokke i nettbutikken

- Trefjøler er urredskapet vi har sammen med kniver. Det ligger så mye historikk i det. Vi fant ut at vi ville bygge en norsk produksjon med lokale produsenter, norske designere og få inn kunsthåndverket i en moderne kontekst forteller Lars Hole selv. Sammen med Ragnhild Grytten, som driver Noord som jobber med formidling av design til bedriftsmarkedet, og Kjetil Wold, gründer av design og reklamebyrået Anti har de skapt merkevaren, Trefjøla. Ved å introduserer de nye munnblåste matklokkene komplementerer de de allerede vakre fjølene, og understreker det vakre i det å servere og anrette mat. Matklokkene kan selvfølgelig brukes alene, men gjør seg ekstra godt på en av de vakre fjølene fra Trefjøla.

De kommer i fire ulike design og alle fire finner du hos oss. I tillegg har vi nesten hele sortimentet av trefjøler hos oss. Velkommen innnom! 

Vi har skrevet om Trefjøla tidligere da vi lanserte fjølene i butikken i desember i fjor. Så vil du lese litt mer om historien bak finner du det her