Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

Fat i sort betong / Jomi Evers

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Jomi Evers stiller til Norway Designs NÅ Vol. 5 IDENTITET med en liten serie fat i sort betong. Fatene tar utgangspunkt i tid og gjenspeiler treets årringer. I naturen er det spor av tidens avtrykk overalt, men det kommer kanskje tydeligst til uttrykk gjennom treets åringer. Ved å ta åringene ut av sin sammenheng og overføre dem til et annet materiale trer årringene frem som en referanse til tid snarere enn å være en vekst og et materiale. Støpt i betong er fatene i form og med sine uregelmessigheter alle unike. 

Om Jomi Evers

Jomi Evers jobber som formgiver og er basert i Oslo. Med bakgrunn som møbelsnekker og produktdesigner jobber Evers både med håndverksprosjekter og med design rettet mot industrien. Evers arbeider med en rekke materialer og har en lidenskap for form og produksjonsmetoder. Arbeidet hans er preget av en taktil natur, eksperimentering og en leken holdning.

Siste poster
Anette Krogstad
Bjarne Nielsen
Maria Jonsson
Ida Hagen
James Duncan Lowley
×
Welcome Newcomer