Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

Keramikk / Anette Krogstad

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Til utstillingen Norway Designs NÅ Vol. 5 IDENTITET har Anette Krogstad laget en serie unike objekter i keramikk, fra små skåler til store fat og boller. Hvert enkelt objekt er unikt - men stilt sammen i komposisjon bærer de alle preg av samme identitet. Ved å benytte seg av et mindre utvalg begitninger og glasurer ønsket hun å utforske hvor mange ulike uttrykk hun kunne skape uten at objektene mistet sin samhørighet.

Om Anette Krogstad

Anette Krogstad jobber i møtet mellom måltid, servering og mennesket. Med en forkjærlighet for glasurer og de ulike overflatene og uttrykkene de skaper, komponerer hun frem billedlige minner fra naturen og de skiftende sesongenes fargekombinasjoner. Å bevare håndverks tradisjoner og kombinere det med nye moderne uttrykk er en viktig drivkraft i hennes arbeid.

Anette Krogstad er utdannet ved Kunstskolen i Bergen (KiB), har en bachelor i Produktdesign fra Høyskolen i Oslo og Akershus, og en master i Kunstfag keramikk fra Kunsthøyskolen i Oslo.

Siste poster
Anette Krogstad
Bjarne Nielsen
Maria Jonsson
Ida Hagen
James Duncan Lowley
×
Welcome Newcomer