Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

Trefjøla + Anderssen & Voll

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Med «Klopp» ønsket vi å lage en solid blokk i massivt tre - en gjenstand du skal kunne bruke hver dag resten av livet. En klopp er betegnelsen på en slags primitiv bru over grunne elvedrag, og navnet henspiller på de flate steinene som former en klopp. 

Sideprofilen gjør at fjøla får et lett sig mot bordplata, noe som speiler stabiliteten i produktet. 

«Klopp» er selvfølgelig topp til skjæring og kutting, men i det at den løftes litt av bordplata, er den også fin til å presentere mat på.Anderssen&Voll

Anderssen & Voll tegner og utvikler produkter innen en rekke ulike kategorier fra møbler, og elektronikk, til tekstil og glass. Et bærende element i Anderssen & Volls arbeider er designet som en eksponent for kulturelle strømninger i sin samtid. Ideene skal aktualisere produktene i innhold og form slik at de blir meningsfulle, attraktive, miljøvennlige og tidløse.

Trefjøla

Skjærefjøla har fulgt oss i alle tider, et redskap som alltid har vært der når mat står på menyen. Norske ‘Trefjøla’ ønsker å skape en internasjonal merkevare rundt dette svært tradisjonsrike, men ofte oversette produktet, og gi det den oppmerksomheten det fortjener. Vi ønsker å utfordre velkjente produksjonsmetoder og bruk av materialer, og fokuserer på god funksjonalitet og godt håndverk. Trefjøla samarbeider med Norges fremste formgivere og håndverkere.

www.anderssen-voll.com
www.trefjola.com