Magnor Glassverk + Kristine Bjaadal

05 Oct 2017Linn Ellevseth

DROPS er en bonbonniere designet av Kristine Bjaadal. Flott til servering og oppbevaring av nøtter, småkaker og godteri, men også til oppbevaring andre steder i huset – kanskje som smykkeskrin, eller et trygt hjem for nøkler og mynter? Formspråket er mykt og elegant og DROPS passer derfor også perfekt som et dekorativt objekt til et stilleben i stuen. DROPS leveres i tre farger; én sort opak for hemmeligheter eller ting du vil gjemme bort, og en blå og en gyllen i transparente farger for det du vil vise fram. DROPS er munnblåst og håndlaget i gjennomfargetglass av yrkesstolte glassblåsere, og de tåler vask i oppvaskmaskin. 

Kristine Bjaadal 

Har en mastergrad i design fra Kunsthøgskolen i Oslo og driver sitt eget designstudio. Hun fokuserer på hvordan hun med sin formgivning av hverdagsobjekter kan gjøre dagligdagse rutiner om til verdsatte ritualer. Hennes innfallsvinkel til design har et poetisk tilsnitt hvor materialbruk og formgivning i felleskap gir assosiasjoner til så vel skulptur som til det bruksområdet objektene er tiltenkt. Bjaadal jobber i krysningsfeltet mellom design og kunsthåndverk, og med mange ulike materialer. Hun har stilt ut i en rekke internasjonale byer, og arbeidene hennes er viet mye oppmerksomhet i nasjonal og internasjonal designpresse. Hun har tidligere designert seriene Hold og Hold Hverdag for Magnor Glassverk.

Magnor Glassverk

Etablert i 1896 og hadde i fjor 120-årsbubileum. Flere generasjoner dyktige glassarbeidere har formet historien. Sammen med noen av landets beste formgivere, arbeides det konstant med å skape ny spennende design av høy kvalitet som bidrar til å gjøre hverdag til fest, og som blir elsket og brukt i generasjoner. Dyktige glassblåsere med lang erfaring skaper magi av ild og sand! Magnors merkevarer er håndlaget og munnblåst med stor omsorg og kjærlighet av noen av de dyktigste håndverkerne i Norge i dag.

www.kristinebjaadal.no
www.magnor.noFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles