Fjordfiesta + Jenkins & Uhnger

05 Oct 2017Linn EllevsethDa vi ble spurt av Fjordfiesta om å gjøre vår tolkning av tilbehør til Krobo-benken valgte vi å fokusere på livsstil og behovet for å skape små stilleben i et hjem. Vi ønsket å utfordre det strenge formatet på den eksisterende serien ved å introdusere en annen og mykere geometrisk form. Når sirkelen overskrider benkens format gir det et interessant samspill med benken, samtidig som objektet kan stå for seg selv. Målet med serien som vises på Norway Designs NÅ har vært å skape objekter som fremhever bruksområdene til Krobo-benken samtidig som de kan brukes andre steder i hjemmet. 

Versjoner

Serien består av fire objekter; “Tray” til oppbevaring av gjenstander eller som potteskål, “Planter” til planter/urter eller oppbevaring, “Planter tall” til planter, potteskjuler eller oppbevaring og “Bowl” til oppbevaring.

Foto: Siren Lauvdal De multifunksjonelle formene kan brukes sammen med Krobo-benken eller andre steder i hjemmet. Basen er trukket inn under beholderne for at de kan henge over kanten på Krobo-benken. Det gir dem et lett utrykk og gjør samtidig at de kan stables. Serien introduserer nye materialer til Fjordfiesta sin kolleksjon i tillegg til å fokusere på det de gjør best, nemlig laminering av tre. 

Jenkins & Uhnger

Thomas Jenkins (UK) og Sverre Uhnger (NO) driver individuelle designstudioer i Oslo. Det modulbaserte bordet As Long As You Like (2015) var vårt første samarbeidsprosjekt under navnet Jenkins&Uhnger og vi har siden det samarbeidet på utvalgte prosjekter. Under Bo Bedre Designpris 2017 ble vi tildelt “Årets tilbehør”  for vårt første lanserte produkt Moment av Ichendorf Milano (IT).

Fjordfiesta

Fjordfiesta er en liten men ambisiøs møbelprodusent med tilhold på nordvest landet.
Hjertet vårt banker raskest for skandinavisk tidløst design og godt håndverk.
Vi er stolte av å være en norsk merkevare som fortsatt produserer møbler i Norge med fokus på miljø og kvalitet.

www.jenkinsuhnger.com
www.thomasjenkins.co
www.uhnger.no
www.fjordfiesta.comFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles