Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett Fri frakt over 1000 kr | Standard frakt 89 kr | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

NÅ Vol. 3 SEKSTEN

Anette Krogstad og Seksten fat


Til årets utstilling og pop-up-butikk har Anette Krogstad produsert seksten fat. Fatene sammenstilt skaper ett stort sammenhengende bilde. Men de kan kjøpes enkeltvis, og slik kan kunden plukke ut det fatet som interesserer dem mest. 

UTDANNELSE
Kunstskolen i Bergen (KiB)
Bachelor i Produktdesign, Høyskolen i Oslo og Akershus
Master i Kunstfag keramikk, Kunsthøyskolen i Oslo

Anette Krogstad har utdanning som produktdesigner og keramiker fra Kunsthøyskolen i Oslo. Hun nærer en særlig interesse for mat og måltidet. Dette gjenspeiles i hennes keramiske arbeider både i form og funksjon. 

WWW.ANETTEKROGSTAD.NO 
F. 1984

«Det å servere mat på en tallerken og det å møtes rundt et bord og rundt måltidet, er det som er tematikken i mye av arbeidene mine»

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

SEKSTEN FAT - Anette Krogstad stiller ut seksten komponerte og nummererte fat til Vol.3 Fatene sammenstilt skaper ett stort sammenhengende bilde. De kan kjøpes enkeltvis og tanken er at kunden kan plukke ut den delen som interesserer dem mest.
Glasurene og komposisjonen trekker assosiasjoner til Skandinavisk natur og vær, som vinterlandskap, havskum og mosedekket skogbunn. Fatene skal kunne monteres på vegg men ønsket er og at de skal brukes.

Hvert enkelt fat er unikt og nummerert.

Følg med henne inn i verkstedet hennes i Oslo der produserer alle arbeidene sine.

Les mer om Anette på hennes egne nettside www.anettekrogstad.no og følg hennes hverdag på @krogstadanette.

Filmserien Norway Designs NÅ er laget i samarbeid med Birgit Solhaug – www.birgitsolhaug.no
Besøk utstillingen og pop-up-butikken 13.-29. oktober i Oslo. Fortsett å lese

Sverre Uhnger og Krets

Møbel- og produktdesigner Sverre Uhnger stiller ut og selger bordskåneren Krets på Norway Designs NÅ Vol. 3 SEKSTEN. 

Sverre Uhnger har vært basert i Oslo siden 2011 og er en del av Studio Prindsen - et kreativt kontorfelleskap i det historiske Prindsen kvartalet. Bygget huser blant annet designerne som Runa Klock, Kristine Bjaadal og Hallgeir Homstvedt og andre aktører som møbelprodusenten Elementa og Foodstudio.

UTDANNELSE
Kunst- og Designhøyskolen i Bergen
Aalto universitetet i Helsinki.

F. 1982

Sverre Uhnger spesialiserer seg på møbel- og produktdesign og fokuserer på samarbeid med merkevarer og produsenter i Norge og internasjonalt. Han har bakgrunn som møbelsnekker og er utdannet designer fra Kunsthøyskolen og Aalto University i Helsinki. Sverre fokuserer på å lage produkter som føles naturlig for brukeren og hvor de iboende kvalitetene i materialene og produksjonsteknikkene er i fokus.

«Jeg tror veldig mange nordmenn i hvert fall har et veldig strekt forhold til tre. Alle har spikka da de var liten, eller har en bestefar eller bestemor som har laget produkter i tre.»

Sverre har designet objekter for blant annet Mitab (SE), Brdr. Krüger (DK) og Others (NO) og deltatt på utstillinger i blant annet Stockholm, New York, Tokyo, Milano og Paris. I tillegg til å drive eget designkontor jobber han med formidling av norsk design gjennom utstillingsprosjekter i Norge og internasjonalt med forskjellige samarbeidspartnere. Han har også et engasjement på Arkitektur- og Designhøyskolen i Oslo samt sitter i styret på Designers Saturday og Samrådet for Møbel- og Interiørdesign og Klubben.

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

KRETS - Krets er et sett bordskånere i ask skåret ut av samme stykke tre. Formene utvikler seg fra en sirkel til en ellipse og er et direkte resultat av behovet for mer styrke der det er tverrved. Når settet ikke er i bruk kan det enten henges på vegg eller ligge på kjøkkenbenken som et dekorativt element. 

Krets er produsert av vekstbedriften Asker Produkt som er en moderne produksjonsbedrift basert på lokal uføretrygdet arbeidskraft med fokus på produkter innen mat og tre.

Les mer om Sverre på han nettsider uhnger.no og følg hans hverdag på @sverreuhnger

Filmserien Norway Designs NÅ er laget i samarbeid med Birgit Solhaug – www.birgitsolhaug.no

Besøk utstillingen og pop-up-butikken 13.-29. oktober i Oslo. 

 

Fortsett å lese
×
Welcome Newcomer