Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Bestill innen 12.12 for å være garantert å få gavene hjem til jul | Fri frakt over 800 kr (ellers 69 kr) Bestill innen 12.12 for å være garantert å få gavene hjem til jul | Fri frakt over 800 kr (ellers 69 kr)
Lukk Ikon

Sverre Uhnger og Thomas Jenkins

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Sverre Uhnger er håndverker og utdannet designer fra Kunst- og Designhøyskolen i Bergen og Aalto universitetet i Helsinki. Sverre fokuserer på å lage objekter som føles naturlig for brukeren og hvor kvalitetene til materialene og produksjonsteknikkene er vektlagt.
Thomas Jenkins har jobbet i ledende designkontorer før han i 2010 startet sitt eget studio. Hans interesse for produksjon og materialer kombinert med håndverkstradisjoner har ledet ham til å formgi møbler og objekter med fokus på interaksjon.

Sverre Uhnger
F. 1982

UTDANNELSE
Kunst- og Designhøyskolen i Bergen
Aalto universitetet i Helsinki.
WWW.UHNGER.NO

Thomas Jenkins
F. 1980

UTDANNELSE
London Southbank University
WWW.THOMASJENKINS.CO 

Dette er Uhnger og Jenkins første samarbeid.

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

AS LONG AS YOU LIKE - As Long As You Like er et arketypisk langbord som kan leveres i enhver lengde. Kombinasjonen av materialer i bordplaten skaper et mønster samtidig som det reflekterer bordets modulæritet. Bordet vises her med plate og understell i heltre ask og bordplater i Larvikitt, en unik steintype som kun finnes i Lundhs steinbrudd i Larvik.

Bordet har en tradisjonell oppbygning med et solid understell som bærer topplatene. Bordets lengde baseres på én kuvert a 60cm og har en minimum lengde på 160cm. På denne måten vil det uansett lengde være god plass til servise og stolene får plass mellom bordbenene.

Foto: Kaja Bruskeland og Siren Lauvdal

For å skape et bord som kan leveres i uendelig lengde må objektet deles opp i flere deler. Ved å eksperimentere med materialbruken i platetoppene forsterkes dette grepet og gir objektet funksjon og identitet. As Long As You Like har et robust formspråk som fokuserer på rene linjer og fine proposjoner.

Norwegian Presence - Stylist: Kråkvik & D’Orazio - Foto: Siren Lauvdal