Sverre Uhnger og Thomas Jenkins

16 Sep 2015Linn Ellevseth

Sverre Uhnger er håndverker og utdannet designer fra Kunst- og Designhøyskolen i Bergen og Aalto universitetet i Helsinki. Sverre fokuserer på å lage objekter som føles naturlig for brukeren og hvor kvalitetene til materialene og produksjonsteknikkene er vektlagt.
Thomas Jenkins har jobbet i ledende designkontorer før han i 2010 startet sitt eget studio. Hans interesse for produksjon og materialer kombinert med håndverkstradisjoner har ledet ham til å formgi møbler og objekter med fokus på interaksjon.

Sverre Uhnger
F. 1982

UTDANNELSE
Kunst- og Designhøyskolen i Bergen
Aalto universitetet i Helsinki.
WWW.UHNGER.NO

Thomas Jenkins
F. 1980

UTDANNELSE
London Southbank University
WWW.THOMASJENKINS.CO 

Dette er Uhnger og Jenkins første samarbeid.

PRODUKTER TIL UTSTILLINGEN

AS LONG AS YOU LIKE - As Long As You Like er et arketypisk langbord som kan leveres i enhver lengde. Kombinasjonen av materialer i bordplaten skaper et mønster samtidig som det reflekterer bordets modulæritet. Bordet vises her med plate og understell i heltre ask og bordplater i Larvikitt, en unik steintype som kun finnes i Lundhs steinbrudd i Larvik.

Bordet har en tradisjonell oppbygning med et solid understell som bærer topplatene. Bordets lengde baseres på én kuvert a 60cm og har en minimum lengde på 160cm. På denne måten vil det uansett lengde være god plass til servise og stolene får plass mellom bordbenene.

Foto: Kaja Bruskeland og Siren Lauvdal

For å skape et bord som kan leveres i uendelig lengde må objektet deles opp i flere deler. Ved å eksperimentere med materialbruken i platetoppene forsterkes dette grepet og gir objektet funksjon og identitet. As Long As You Like har et robust formspråk som fokuserer på rene linjer og fine proposjoner.

Norwegian Presence - Stylist: Kråkvik & D’Orazio - Foto: Siren LauvdalFeatured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles