Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Bestill varer innen 15.12 så får du det garantert før jul | Fri frakt over 800 kr | Standard frakt 79 kr | 14 dagers angrerett Bestill varer innen 15.12 så får du det garantert før jul | Fri frakt over 800 kr | Standard frakt 79 kr | 14 dagers angrerett
Lukk Ikon

DIY – Do It Yourself

Påskeornamenter

Papirkongen i papiravdelinga har laget seg en inspirasjonsblogg!

Stefan Govasli har vært avdelingsleder i papir i over 10 år, og er i tillegg en av våre største leverandører på gaveinnpakning. Den nyoppstartede bloggen heter The Gentle Journal og er ment som en inspirasjonsblogg for papirentusiaster. Hans første innlegg er en oppskrift på dekorative påskeornamenter vi ønsker å dele med dere. Fin aktivitet å ta med seg på hytta!

DETTE TRENGER DU:

- 150-250 grams papir
- passer
- saks
- penn
- falseben
- skjærematte
- lim
- snor
- evt. trekuler til pynt

Oppskriften finner du HER

Fortsett å lese

Påskeegg i pappmasjè

UTSTYR

STEG 1: Bland tapetklister i vann, ca 3 spiseskjeer på en liten bolle med vann. Rør mens du heller i pulver for å unngå klumper. La blandingen stå i 10 minutter slik at den tyknes. Konsistensen skal være litt som majones når den er ferdig. Blås opp en ballong i ønsket størrelse og knyt igjen.

STEG 2: Klipp til silkepapir i firkanter på ca 10x10cm. Pensle inn ballongen med tapetklister. Legg så på lag på lag med silkepapir, mens du hele tiden pensler over med tapetklister. Dekk ballongen med ca 5 lag silkepapir.

STEG 3: Dekorer egget med farget silkepapir i diverse former. Pensle over dekoren så den sitter. La det være igjen ett lite hull der hvor du knøt igjen ballongen. Vil du male egget må det først henge til tørk over natten.

STEG 4: Heng så ballongen opp over natten slik at den kan tørke.

STEG 5: Dagen etter tar du hull på ballongen og lirker den ut fra egget. Hvis silkepapiret trekker seg litt sammen er det bare å dytte det ut igjen med en linjal e.l.

STEG 6: Fyll egget med godteri eller gaver. Dekk så hullet med silkepapir mens du pensler mellom hvert lag. La dette tørke over natten. Gi så egget bort til noen du er glad i og vent på ros for dine kreative evner!

Fortsett å lese
×
Welcome Newcomer