11 Apr 2019
Hva med å bruke hjemmebrettede sommerfugler som dekor til alle vårens festligheter? Sjekk ut detaljert fremgangsmåte her.
18 Mar 2019
Har du lyst til å lage påskepynt selv eller med barna? Her er en enkel framgangsmåte på nydelige påskeegg i papir. Du trenger ikke masse utstyr og du kan variere uttrykket slik du selv ønsker. 
17 Mar 2015
Papirkongen i papiravdelinga har laget seg en inspirasjonsblogg! Stefan Govasli har vært avdelingsleder i papir...
11 Mar 2014
UTSTYR STEG 1: Bland tapetklister i vann, ca 3 spiseskjeer på en liten bolle med vann. Rør mens du heller i pulver for å unngå klumper. La blandingen stå i 10 minutter slik at den tyknes. Konsistensen skal være litt som majones når den er ferdig. Blås opp en ballong i ønsket størrelse og knyt igjen. STEG 2: Klipp til silkepapir i firkanter på ca 10x10cm. Pensle inn ballongen med tapetklister. Legg så på lag på lag med silkepapir, mens du hele tiden pensler over med tapetklister. Dekk ballongen med ca 5 lag silkepapir. STEG 3: Dekorer egget med farget silkepapir i diverse former. Pensle over dekoren så den sitter. La det være igjen ett lite hull der hvor du knøt igjen ballongen. Vil du male egget må det først henge til tørk over natten. STEG 4: Heng så ballongen opp over natten slik at den kan tørke. STEG 5: Dagen etter tar du hull på ballongen og lirker den ut fra egget. Hvis silkepapiret trekker seg litt sammen er det bare å dytte det ut igjen med en linjal e.l. STEG 6: Fyll egget med godteri eller gaver. Dekk så hullet med silkepapir mens du pensler mellom hvert lag. La dette tørke over natten. Gi så egget bort til noen du er glad i og vent på ros for dine kreative evner!