Din handlekurv
Lukk alternativ Ikon
Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett | Vi sender kun i Norge Fri frakt over 800 kr (ellers 79 kr) | 14 dagers angrerett | Vi sender kun i Norge
Lukk Ikon

Lag våre festlige masker av papir

Tynn pil til venstre Ikon Tynn pil til høyre Ikon

Vi har vi fått masse forespørsler på noen enkle papirmasker vi lagde i sammenheng med vårfesten vi hadde i mai, så da tenkte vi måtte dele en link med dere.

Vår kreative avdelingsleder i Papiravdelingen har lagt ut maler på 3 forskjellige dyremasker på sin blogg www.thegentlejournal.com. Der kan dere laste ned malene gratis, og samtidig få tips om montering og inspirasjon til hvordan du dekorerer maskene. 

Papiravdelingen på Norway Designs selger alt utstyr og papir du trenger for å lage maskene. Med litt assistanse er det et supert prosjekt for barn, men kan også være en morsom idè til utdrikningslag og bursdagsfest.

Forresten så har du også fremdeles anledning til å få med deg alle bidragene som kom inn til vår papirkonkurranse. Vi er skikkelig stolte av å kunne vise frem arbeidene fra så mange talentfulle mennesker, så grip sjansen siden den bare blir stående ut måneden!

×
Welcome Newcomer