Bon Bon

02 Aug 2014Hanne Fredheim

Den kan brukes som bordkort, pynt på bordet eller du kan legge en liten oppmerksomhet inni og gi den vekk som en liten gave. Er du ekstra fingernem kan du lage en GIGA-Bonbon og bruke den som pynt eller kanskje til og med som Pinjata!

TIPS TIL PAPIR:

Bruk et papir med tykkelse mellom 150g og 200g.

DETTE TRENGER DU:

  • Skjærematte
  • Falseben
  • Skjærekniv
  • Saks
  • Lim eller ”Glue dots”
  • Litt hyssing

Føler du deg ikke helt fingernem? Du har flaks, for da har vi en stansemaskin du kan låne i Papiravdelingen her på Norway Designs! Velg et papir og bruk stansmaskinen våres til å stanse ut Bonbon’en. Maskinen er enkel å bruke og vi har også mange andre former. Og den er gratis å bruke! Spør våre papirnerder for assistanse. 

Steg 1: Print ut denne MALEN på et papir av ønsket farge. Malen er i A4, men det får helt fint å printe ut malen på et A3 ark. Husk å velg A3 i printerdialogen og å forstørre utskriften til A3.

Steg 2: Klipp/skjær ut Bonbon’en

Steg 3: Langs de stiplede linjene bruker du et falseben og riller inn brettekanter på papiret. For å få skarpe og fine brettekanter anbefaler vi å forhåndsbrette alle brettekanter på papiret.

Steg 4: Bruk lim og fest siste felt på første felt av Bonbon’en.

Steg 5: Bruk en liten hyssing for å lukke Bonbon’en på begge ender. La du en gave inni?

Hurra! Om du syns prosessen er litt vel tidkrevende minner vi om stansemaskinen vår i papiravdelingen. Da trenger du bare å brette den og lime den sammen!Featured product

Unknown Vendor

Produkttittel

Kr 100

More articles